Den otců - ZAREGISTRUJTE PROSÍM ZMĚNU V DOPRAVĚ

13.06.2013 12:27

V neděli 16. června 2013 vyrážejí tátové se svými dětmi a s dalšími chlapy, kteří se na otcovství teprve chystají, do kempu poblíž Vítkova - Podhradí. Chceme strávit čas v kvalitní mužské společnosti a dopřát tuto společnost i ratolestem, které jsou zvyklé na to, že se jim věnují především maminky. Čeká nás opékačka u ohně, sport, hry a podobně. Také zapůjčíme kánoe a pojedeme po Moravici.

Pojedeme auty, sraz máme v době od 9:00 do 9:15 ve Vítkově - Podhradí u autobusové zastávce u mostu přes řeku. Cesta autem z Ostravy trvá přibližně jednu hodinu. Cesta vlakem a autobusem je z důvodu nevyhovujícího jízdního řádu zrušena.

Všichni tátové s dětmi a další chlapi jsou samozřejmě zváni. Chcete-li jet, přihlaste se nám prosím na mailu nebo zavolejte na tel.: 776 790 261.

Pro sebe i pro děti si přibalte něco pro případ deště (pláštěnka apod.), plavky, krém proti slunku a čapku pro děti, plovací rukávy či vesty pro děti (nutné kvůli jízdě na kánoích), hračky pro malé děti do vlaku, dále létající talíře, míč, badminton apod. Určitě si také vezměte něco na opékání, pečivo, hořčici atd. - podle chuti.